Станица за технички преглед

Регистрација на сите категории возила, авто сервис на возила, автомобилски резервни делови, промена на шофершајбни, хомологација, А-тест и осигурување преку Винер, Сава осигурување, Триглав, Граве, ЕуроИнс.

+38971990007
 

5 годишно искуство

Кои сме ние?

Од 2018-та година до денес сме ваш партнер во обезбедувањето на безбедност и доверба за вашиот автомобил. Овозможуваме брзи и ефикасни услуги, гарантирајќи ја техничката исправност на вашето возило и сигурност во возењето. Нашата посветеност за безбедно, безгрижно и сигурно патување го прават нашиот тим вашиот најдоверлив партнер.

Галерија

Зошто сме прв избор за нашите клиенти

Нашиот тим се одликува со посветеност кон задоволството на клиентите, што нè прави прв избор за секој клиент кој има високи очекувања.

Професионалност
Сигурност
Доверба
Цена

Се расипа вашето возило? Донесете го кај нас.

Даваме приоритет на задоволството на клиентите и се стремиме да обезбедиме транспарентни цени и одлична услуга за вашето возило да работи непречено.

+389 71 990 007

Контакт

Локација:

Мислешевски Пат б.б, Струга, Северна Македонија

Телефони:

+389 72 600 547

+389 71 990 007

+389 46 700 317

Loading
Your message has been sent. Thank you!
Loading
Your message has been sent. Thank you!